Skleníky

RECENZE: Skleník DODO 210

Polykarbonátový skleník DODO 210 je jeden z nabídky zahradních skleníků, které si v našem e-shopu ObchodProDílnu.cz můžete vybrat. Zahradní skleník je skvělým řešením pro všechny zahrádkáře, kteří si chtějí pěstovat dokonalou domácí zeleninu, a to nejen v létě, ale během celého roku.

Recenze skleníku DODO 210

Zahradní skleník DODO 210 obdržíte v rozloženém stavu jako stavebnici. Balení obsahuje kompletní nosnou konstrukci z obloukových trubek včetně spojovacího materiálu a dvoustěnné polykarbonátové desky MARLON.

U skleníku je nutné desky svépomocí vyřezat z dodaných polykarbonátových desek, a to podle přiloženého návodu. Skleník je dodáván včetně montážního návodu a pokud podle něj budete postupovat, postavíte skleník během nkolika hodin. V průběhu montáže se zpravila nevyskytují žádné komplikace, pro někoho však může být náročnější instalace automatického otvírače.

Montáž zvládnete v pouhých 2 lidech a budete ji mít hotovou za 2 odpoledne. Skleník je průchozí. V přením i zadním čele skleníku se nachází dvoudílné dveře, které můžete spojit západkou v jeden celek nebo otevřít pouze horní část (otevřená část pak slouží jako větrací okno).

Díky dveřím z obou stran, které je možno využívat i jako použít okna, je možnost ve skleníku větrat přesně podle Vaší potřeby. Velkou výhodou je možnost dokoupení dalšího příslušenství jako jsou např. regályteploměry a vlhkoměryautomatický otvírač okenstřešní okno nebo zavlažovací zařízení.

Foto detailů skleníku:

Skleník DODO 210 je určený k zapuštění do země, není nutné jej podezdívat. Absence zídky vám tak při montáži skleníku ušetří nejen čas, ale také finance za další materiál.

Zahradní skleník DODO 210 je díky kvalitnímu materiálu i díky obloukovitému řešení stabilní a velmi odolný vůči dešti, sněhu i větru. Polykarbonátové desky jsou navíc opatřeny UV ochranou, takže odolají slunečnímu záření a nezkřehnou. Po dobu 10 let je navíc skleník chráněn zárukou proti poškození krupobitím.

Je potřeba upozornit na to, že pokud budete používat přírodní hnojiva (koňský či kravský hnůj, slepičince…), umělá hnojiva, pesticidy, herbicidy a další chemikálie může dříve či později začít docházet ke korozi ocelových dílů, např. základny či šroubů.

Následující fotky pocházejí od zákazníků, kteří u nás skleník DODO 210 již zakoupili, a jsou jen důkazem, že se ve skleníku rostlinám daří.

Napsat komentář