Skleníky

RECENZE: Skleník TRJOSKA

Polykarbonátový skleník TRJOSKA od výrobce Gutta je jedním ze skleníků, který si v našem e-shopu ObchodProDílnu.cz můžete vybrat. Přečtěte si proto recenzi, která Vám může usnadnit rozhodnutí, zda je pro Vás tento skleník vhodný.

Recenze skleníku TRJOSKA

Zahradní skleník TRJOSKA

Zahradní skleník TRJOSKA je dodáván rozložený v kartonovém obalu podobně jako stavebnice a je nutné počítat s drobnými úpravami polykarbonátových desek. V balení naleznete všechny potřebné profilyspojovací materiál i pryžové těsnění. Ke skleníku je dodáván také návod, při montáži se postupuje krok po kroku přesně podle návodu a stavba není složitá. Nevýhodou v návodu mohou být černobílé obrázky, které během montáže mohou zmást. Každému nemusí být na první pohled jasné, jakou stranou má být daný díl natočený.

Dveře a okna jsou instalovány přímo do polykarbonátových desek, a tak je potřeba dotahovat šrouby s velkou opatrností, aby nedošlo k poškození polykarbonátu. Dveře jsou ke skleníku přichyceny pomocí dvou pantů.

Samotná montáž skleníku není příliš náročná, zvládne ji téměř každý. Ideální je skleník stavět ve 2-3 lidech a montáž vám zabere v průměru 8-12 hodin.

Foto z montáže skleníku:

Skleník TRJOSKA není nutné podezdívat. Úplně postačí, pokud pro skleník vykopete cca 35 cm hlubokou brázdu, do níž bude umístěn. Brázdu vykopejte pouze po obvodu, nikoli uvnitř. Absence zídky vám tak montáž skleníku usnadní a ušetří vám čas i finance vydané za další materiál.

Postavený skleník je díky kvalitnímu materiálu a obloukovitému řešení velmi odolný vůči dešti, sněhu i povětrnostním podmínkám. Zatížení střechy je 160 kg/m2. Polykarbonátové desky jsou navíc opatřeny UV ochranou, odolají proto slunečnímu záření a nezkřehnou.

Díky velkým čelním dveřím a 2 větracím oknům je možné ve skleníku větrat přesně dle potřeby. Velkou výhodou je možnost dokoupení dalšího příslušenství – větracího střešního okna s volitelným automatickým otvíračemautomatického analogového zavlažování nebo automatického digitálního zavlažování.

Následující fotky pocházejí od zákazníků, kteří u nás skleník TRJOSKA již zakoupili, a jsou jen důkazem, že je skleník dobrou volbou pro pěstování zeleniny i dalších rostlin.

Úroda ze skleníku TRJOSKA
Úroda ze skleníku TRJOSKA

Napsat komentář